Menu Social Media


STANDAARD HUIS

IKAR

is een klein, maar functioneel en modern huis, ideaal voor één of twee personen. Dit huisje heeft een aparte slaapkamer, wat zorgt voor privacy en comfort tijdens het slapen. De woonkamer met volledig uitgeruste keuken is de centrale plek van het huis, waar u tijd kunt doorbrengen met familie of vrienden.

De woon- en slaapkamer zijn voorzien van hoge ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt en u buiten kunt genieten van het prachtige uitzicht. Met een grote kledingkast in de woonkamer kunt u kleding en andere spullen opbergen, wat de functionaliteit van het huisje vergroot.

DETAILS

De stacaravan Ikar is ondanks zijn kleine formaat een uitzonderlijk functionele en comfortabele plek om te wonen.
Nadat we de woning zijn binnengekomen, bevinden we ons in een ruime woonkamer, het hart van de woning. In de woonkamer bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met basisapparatuur waarmee u gemakkelijk maaltijden kunt bereiden. Naast de keuken bevindt zich een hoge en ruime kledingkast waar u jassen, schoenen en andere dagelijkse spullen kunt opbergen.

Naast de kledingkast bevindt zich de ingang naar de badkamer, die functioneel en esthetisch is ontworpen. De badkamer is voorzien van een ingebouwde wastafel, een zwevend toilet en een douche, wat zorgt voor optimaal gebruikscomfort.

De slaapkamer naast de woonkamer is voorzien van een groot, comfortabel bed en meubilair boven het bed, waardoor u gemakkelijk persoonlijke spullen kunt opbergen. Zowel de woonkamer als de slaapkamer worden verlicht door hoge ramen, waardoor u heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht naar buiten en er veel natuurlijke lichtinval is.

De stacaravan Ikar is de perfecte oplossing voor een stel of alleenstaande die op zoek is naar een functionele en comfortabele woonruimte, die indien nodig gemakkelijk naar een andere plek kan worden verplaatst.

Ikarus heeft:
- een grote woonkamer
- kitchenette
- Kledingkast
- badkamer
- slaapkamer

In dit model is het mogelijk om elk van de kamers vrij te configureren.

MODELAANZICHT

Van links naar rechts: badkamer, kledingkast, keuken, woonkamer en slaapkamer.

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428