Menu Social Media

BINNENMUREN

In onze woningen onderscheiden wij 4 kleurvarianten van binnenwanden in ruimtes zoals woonkamers, gangen en kamers.

Witte stof: Deze muur is delicaat en subtiel en geeft de kamer een rustige en elegante uitstraling. De witte kleur voegt licht en ruimte toe aan de kamer en het textieloppervlak zorgt voor een extra finishing touch.

Grijze stof: deze muur is stoerder dan wit, maar blijft toch ingetogen en elegant. De grijze kleur is universeel en past bij veel verschillende interieurstijlen en is door de glansvrije afwerking niet te intens.

Donkere steen: Deze muur is perfect voor ruimtes waar we een sterke en expressieve achtergrond willen creëren. De donkere kleur voegt diepte en elegantie toe aan de kamer, terwijl het stenen oppervlak extra textuur toevoegt. Donkere steen wordt vaak gebruikt als decoratief element op een door de klant gekozen muur.

Kristalwit: deze muur is opvallender dan witte stof en de witte kleur voegt helderheid en ruimte toe aan de kamer. Het kristallijne oppervlak zorgt ervoor dat de muur licht reflecteert, wat perfect is voor kamers met veel ramen of waar we een "wauw"-effect willen creëren. Kenmerkend voor dit paneel is de delicate houtstructuur. Bijkomend voordeel van Crystal White is dat het dankzij de gladde oppervlakken zeer eenvoudig schoon te maken is

WIT TEXTIEL

GRIJS TEXTIEL

DONKERE STEEN

KRISTALWIT

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428