Menu Social Media

STANDAARD HUIS

SKYROS

is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne plek om te wonen of te ontspannen. Deze woningen kenmerken zich door een moderne uitstraling en een functionele indeling van de kamers.

Skyros beschikt over twee grote slaapkamers en een woonkamer, waardoor u vrij kunt wonen met een groter gezin of een groep vrienden. De gevel van de Skyros stacaravan is tweekleurig, waardoor deze een moderne uitstraling heeft en zich onderscheidt van andere stacaravans.

DETAILS

Zodra u binnenkomt, bevindt u zich in een brede gang die toegang geeft tot 4 kamers.

De eerste kamer die je tegenkomt op weg naar de badkamer is de slaapkamer. Het is een plek waar een goede nachtrust in een comfortabel bed verzekerd is. De slaapkamer is voorzien van hangkasten, nachtkastjes en een ruime kledingkast.

De volgende kamer is de badkamer, die privacy en comfort biedt bij het uitvoeren van dagelijkse rituelen. Daar vindt u een hangend toilet, een wastafel en een compacte douche.

Naast de slaapkamer bevindt zich een kinderkamer met twee aparte bedden, hangkasten en een nachtkastje. Het is een perfecte plek voor kinderen die comfort en privacy bieden tijdens het slapen.

In de gang en de woonkamer bevindt zich een grote kitchenette, die alles bevat wat nodig is om het gebruik van de keuken comfortabel en aangenaam te maken. De kitchenette is uitgerust met een koelkast, kookplaat, spoelbak en kasten voor serviesgoed en keukengerei.

De woonkamer is een ruimte waar je kunt ontspannen, spelen of gezellig samenzijn. De woonkamer is voorzien van een breed raam dat toegang geeft tot daglicht en een balkonuitgang waardoor u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Skyros positie:
- slaapkamers
- kinderkamer
- badkamer
- grote kitchenette
- ingerichte woonkamer
- balkonuitgang
- moderne uitstraling
- plat dak

MODELAANZICHT

Aan de linkerkant een woonkamer met balkon, een grote kitchenette, een kinderkamer, een slaapkamer en een badkamer

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428