Menu Social Media

WIE WE ZIJN?

FABRIKANT VAN STACARAVANS

Ons bedrijf is in 1997 gestart als importeur van Nederlandse woningen. In 2013 hebben we onze activiteiten uitgebreid met de zelfstandige productie van jaarrond- en seizoensstacaravans.

KUNERT MOBILE HOMES

Ons bedrijf is in 1997 gestart als importeur van Nederlandse woningen. In 2013 hebben we onze activiteiten uitgebreid met de zelfstandige productie van jaarrond- en seizoensstacaravans. Momenteel zijn wij een van de toonaangevende fabrikanten van stacaravans, met een productiecapaciteit van meer dan 500 eenheden per jaar.
We hebben momenteel vier productiehallen in Polen en we zijn momenteel bezig onze productiecapaciteit uit te breiden met een nieuwe productiehal, die in Koszalin komt te staan. Onze productiehallen bevinden zich in het noorden en zuiden van Polen, waar ruim 150 mensen werkzaam zijn. Het bedrijf beschikt ook over een uitgebreid machinepark en logistieke faciliteiten die nodig zijn om mobiele en Nederlandse huizen door het hele land en door heel Europa te vervoeren.
De tevredenheid van onze klanten is voor ons het allerbelangrijkst. Daarom breiden wij ons aanbod voortdurend uit en staan ​​wij open voor de individuele wensen van onze klanten. We verhogen en verbeteren voortdurend de kwaliteitsnormen van de producten die we aanbieden, waaronder: ontwerp, technische oplossingen, afwerkingsmaterialen en aangeboden apparatuur. Het hoge serviceniveau heeft onze hoge positie op de Poolse en buitenlandse markten versterkt.
We weten hoeveel vreugde het is om uw eigen droomplek te hebben om te ontspannen, daarom adviseren wij u bij het kiezen van de beste oplossingen, zodat de goederen die u koopt aan al uw verwachtingen voldoen, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de gehele transactie en levering van onze producten lopen soepel.

Bij KUNERT MOBILE HOMES vervullen wij naast ons reguliere aanbod stacaravans ook niet-standaard bestellingen.
WIJ BIEDEN onder andere:
- wijziging van de indeling en het aantal kamers,
- het inrichten van de woning met huishoudelijke apparaten,
- het op maat maken van meubilair en apparatuur
- het voorbereiden van huizen op specifieke behoeften en doeleinden
- woningaanpassing voor ouderen en gehandicapten

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428